Herdenken – Vieren

Herdenken
Bij Plus-Radio herdenken we het oorlogsgeweld op 4 mei,
middels een bijdrage van W. Benard over Anne Frank. Om 20:00 uur de 2 minuten stil zijn en daarna het verhaal van de neergestorte bommenwerper in de polder bij Drieën-Huysen. Een gedenk teken hiervan vindt u in het nabij gelegen park vlakbij Drieën-Huysen. Het verhaal wordt u verteld door Hans v Ekelenburg. Foto van propellor Lancaster bommenwerper Museum Schokland.

Vieren
Onze vrijheid vieren we op 5 mei met alle bewoners van Drieën-Huysen Zuid, Noord en Aanleun woningen. Ook buren en andere bezoekers zijn welkom vanaf 14:00 uur in de brasserie van Drieën-Huysen zuid aan de Graaf Walramlaan 100 te Vlaardingen.

Alvast voor uw agenda, op zaterdag 11 mei, om 10:30 uur zijn we weer in de brasserie van Het Zonnehuis aan de Dillenburg singel in Vlaardingen met “Men vraagt & Wij draaien.

This entry was posted in Mededelingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.