Steun ons!

Als vrijwilligersorganisatie is er vaak een gebrek aan geld. Wij zijn dan ook heel erg blij met onze donateurs. Schroom echter niet om ook donateur te worden van Plus-Radio. Alleen op deze manier kunnen we onze programma’s nog beter maken en de studio nog beter inrichten voor onze programma’s. Een studio met apparatuur van deze tijd is altijd weer een kostbare zaak.

Radio en kabelkrant zijn de manier waarmee u, als bedrijf, onze luisteraars kunt bereiken. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres als u wilt adverteren en sponsoren.

Er zijn een legio aan mogelijkheden voor adverteren en sponsoring:

  • Een radio-commercial, door onze software kunnen wij uw commercial op ieder moment van de dag rondom onze programmering draaien.
  • Programma-sponsoring, Plus-radio heeft een tiental programma’s die regelmatig worden opgenomen, als u een programma wilt sponsoren wordt de naam van het sponsorende bedrijf regelmatig genoemd en wordt er mogelijk ook een commercial gedraaid.
  • Website-afbeelding, internet kan tegenwoordig bijna niet meer weggedacht worden uit het dagelijks leven. De groep ouderen die internet gebruikt is ook groeiende. Daarom is adverteren via de website goed mogelijk. Bezoekers van de website zijn luisteraars die niet in een verzorgingscentrum wonen maar wel mee willen luisteren en daarnaast ook andere geïnteresseerden van overal ter wereld die terug verlangen naar de Nederlandse hits uit het verleden en de Vlaardingse nieuwtjes. Het formaat van de afbeelding voor sponsors is 220 pixels breed bij 120 pixels hoog. Daar zit een zwarte rand van 1 pixel aan alle zijden bij inbegrepen. De afbeelding wordt onderaan elke pagina getoond.

Buiten deze mogelijkheden kunt u ook donateur worden van Plus-Radio of een evenement sponsoren. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vooral contact met ons op voor de prijzen en voor meer informatie.

Comments are closed.