Plus-Radio Live

Maandag 10 juni, (2de pinksterdag) live vanuit de studio werd de Senioren30 uitgezonden, Leuke reacties via de App en mail, Studio@plus-radio.nl Studio@plus-radio.nl

Dinsdag 11 juni waren we met ons “Men vraagt en Wij draaien” programma te gast op het Vriendenplein van Drieën-Huysen noord, (met de medewerking van de 3J-s van plus-radio) en op

Zaterdag 15 juni in de Brasserie van het Zonnehuis. Bewoners, medewerkers en bezoekers genoten van muziek die voor en/of door hen was aangevraagd.
Bedankt voor uw gastvrijheid.

Op zaterdag 22 juni treft u ons in de brasserie van Drieën-Huysen zuid tijdens de gezelligste rommelmarkt van Vlaardingen en natuurlijk tijdens het Haring en Bier feest in de culturele en muzikale driehoek van: het Vlaardings museum, De Balder en de Plus-Radio stand op de Vlaardingse Westhavenkade.

Spreken een paar uurtjes muziek op Uw locatie U wel aan. Informeer naar uw mogelijkheden: Studio@plus-radio.nl Studio@plus-radio.nl
Bekijk en beluister Plus-Radio op:
www.radioplus.nl http://www.radioplus.nl
www.plus-radio.nl http://www.plus-radio.nl

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Tijd voor een Feestje

Op zaterdagmiddag 1 juni en maandagmiddag 3 juni waren de medewerkers van plus-radio weer op pad met “Men vraagt & Wij draaien. Het waren feestelijke uren in de brasserie van Drieën-Huysen, met een spontaan familie koor en heel veel muziek op verzoek.

Maar ook in de Laurenburg vierden we een leuk feestje met de bewoners . Hapje, drankje, beetje freaken met radio apparatuur, en vooral véél vétte muziek!! Iedereen ging uit de bol en aan de rol. Stilzitten was geen optie. We komen graag nog eens terug.

Dinsdagmiddag 11 juni zijn we op het Vriendenplein van
Drieën-Huysen. We gaan voor nóg een feestje.

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Een terugblik op 4-5 Mei

Deze dagen zijn we op 3 locatie’s, het Zonnehuis, Drieën-Huysen zuid en de Aanleun woningen bij Drieën-Huysen noord, actief geweest met ons verzoekplaten programma “Men vraagt & Wij draaien” én het was echt draaien want in het kader van 4-5 Mei brachten we een draaitafel en een stapel Langspeel platen mee, ook hiervan konden de aanwezigen een keuze maken, wat men dan ook graag en veel deed.
Voor hen die hier niet bij konden zijn werd de radio programmering aangepast.
De herdenking op 4 mei om 20:00 uur met daar omheen de herdenking en een documentaire van de in 1942 in Vlaardingen neer gestorte bommenwerper en op 5 mei, bevrijdings muziek in de “Oude Sien”.

Opnamen/foto’s van de verzoekplaten hoort/ziet u terug op de beeldkrant en website van plus radio.
www.plus-radio.nl of www.radioplus.nl

www.radioplus.nl

Posted in Mededelingen | Leave a comment

PLUS-RADIO Actief

Posted in Mededelingen | Leave a comment