Men vraagt & Wij draaien

www.radioplus.nl

www.plus-radio.nl

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Op Verzoek

Vrijdag 13 Augustus was Plus-Radio te gast op een reggae – BBQ feest in de Laurenburg (Het Zonnehuis) te Vlaardingen. Met een optreden van de zanger Dylan was het feestje compleet.
Plus-Radio zorgde voor de reggae muziek en draaide muziek van een lijst met muziek die voor en door de bewoners was aangevraagd.

Muziek van deze lijst en hun aanvragers zijn komende 2 dinsdagavonden ook nog te beluisteren in het verzoekplaten programma.
In dit programma kunt ook u uw favoriete muziek aanvragen op 010 – 4260000. www.zosradio.nl
Het is allemaal te beluisteren via: www.zosradio.nl , zosradio DAB+ , www.radioplus.nl , www.plus-radio.nl www.plus-radio.nl

De programmering van plus-radio is aangepast, wijzigingen vindt u onder de tab. programmering.

Op zaterdag 4 September is Plus-Radio te gast in de brasserie van Drieën-Huysen zuid met: Men Vraagt & Wij Draaien. Verzoek aanvragen voor en door bewoners kunnen ter plaatse gedaan worden, maar nu al op: studio@plus-radio.nl www.radioplus.nl

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Hollandse Nieuwe Augustus

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Men vraagt & Wij draaien

Op zaterdag 17 juli 2021 was plus-radio met het verzoekplaten programma “Men vraagt & Wij draaien, vanaf 14:00 uur, te gast in het Atrium van de aanleun woningen van Drieën-Huysen Noord, aan de Willem de Zwijgerlaan in Vlaardingen.

Vooraf en terplaatse werden door bewoners en bezoekers hun favoriete muziek aangevraagd en gedraaid.

www.radioplus.nl

We kunnen terug kijken op een mooie en gezellige muzikale middag en, beloofd is beloofd, we komen nog een keertje terug.

De muziek, de praatjes, de muzikale verzoeken. U kunt ze terug luisteren op zaterdag avond vanaf 20:00 uur op de website van plus radio.
www.plus-radio.nl en/of www.radioplus.nl

www.plus-radio.nl
Posted in Mededelingen | Leave a comment