Vakantie klanken

Op 8 juli was Plus-Radio te gast in de Laurenburg van het Zonnehuis, Zaterdag 13 Juli treft u ons in de Brasserie van het Zonnehuis en zet U 3 augustus alvast maar in uw agenda want dan is het verzoekplaten programma “Men vraagt en Wij draaien” weer te vinden in de brasserie van Drieën-Huysen zuid.
Voor meer foto’s, volg deze link: http://www.facebook.com/Plus-Radio-Vlaardingen
Bent u op zoek naar een muzikale klus? kijk dan eens op de Klik Vrijwilligers Vacaturebank.

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Zomer muziek

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Bijna Zomer

Bevrijdingsdag, 5 mei, was een echte bevrijdingsfeestdag wat we samen met de bewoners en bezoekers vierden in de brasserie van Drieën-Huysen zuid. Op zaterdag 1 juni zijn we er ’s middags op 14:00 uur weer, aan de Graaf Walramlaan 100 te Vlaardingen en maken er met “Men vraagt & Wij draaien” opnieuw een feestje van.

Vrijdag 17 mei waren we bij de herdenking van het Vlaardingse visserij verleden en zaterdag 18 mei ’s ochtends in de brasserie van Het Zonnehuis.
Activiteiten met veel mooie momenten.

Tussendoor werd er ook nog aan de mobiele mengtafel geknutseld en kreeg deze een techniek update.

Zaterdag 1 juni wordt in Vlaardingen de havenloop gehouden, vanuit aanloophuis de boei aan de Hoogstraat zullen wij daar zeker bij aanwezig zijn. http://www.devlaardingseboei.nl

Tussen door zijn we ook nog 24/7 te beluisteren op onze live stream, met programma’s als, “De ochtend gaat verder” met Edwin en Remco op de woensdag en zaterdag ochtend om 9:00 uur.

Voor meer foto’s, volg deze link: www.facebook.com/Plus-Radio-Vlaardingen

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Herdenken – Vieren

Herdenken
Bij Plus-Radio herdenken we het oorlogsgeweld op 4 mei,
middels een bijdrage van W. Benard over Anne Frank. Om 20:00 uur de 2 minuten stil zijn en daarna het verhaal van de neergestorte bommenwerper in de polder bij Drieën-Huysen. Een gedenk teken hiervan vindt u in het nabij gelegen park vlakbij Drieën-Huysen. Het verhaal wordt u verteld door Hans v Ekelenburg. Foto van propellor Lancaster bommenwerper Museum Schokland.

Vieren
Onze vrijheid vieren we op 5 mei met alle bewoners van Drieën-Huysen Zuid, Noord en Aanleun woningen. Ook buren en andere bezoekers zijn welkom vanaf 14:00 uur in de brasserie van Drieën-Huysen zuid aan de Graaf Walramlaan 100 te Vlaardingen.

Alvast voor uw agenda, op zaterdag 11 mei, om 10:30 uur zijn we weer in de brasserie van Het Zonnehuis aan de Dillenburg singel in Vlaardingen met “Men vraagt & Wij draaien.

Posted in Mededelingen | Leave a comment