Nieuw & geslaagd

Zaterdag 7 april was het alweer voor de 3de maal dat het verzoekplaten programma, Men vraagt en Wij draaien, live vanuit de brasserie van Drieën-Huysen zuid werd gepresenteerd. Ook deze keer was het een meer dan geslaagde activiteit waarin bewoners, bezoekers en medewerkers hun favoriete muziek hebben aangevraagd.

De volgende “Men vraagt en Wij draaien” vanaf deze locatie is op zaterdag 5 mei en u bent van harte uitgenodigd om hier bij aanwezig te zijn.

Op Dinsdag, 10 April, ’s ochtends om 10:00 uur was er een nieuwe primeur te beluisteren Plus-Radio. Verder lezen…

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Plus-Radio medewerkers avond 21-03- 2018

Een avond in de korenbloem van het Zonnehuis.
Op deze avond keken we terug naar afgelopen weken
o.a NLdoet leverde een fris-fruitige opgeknapte presentatie ruimte op, Het verzoekplaten programma “Men vraagt en wij draaien” met de vertrouwde presentatie van marianne en jaap, nu ook live vanuit het nieuwe Drieën-Huysen en dat met een hele nieuwe mobiele studio.

Ook keken we vooruit, Huisvesting, programmering, kabelkranten en toekomstige activiteiten werden uitgebreid besproken.
In de pen zitten 2 nieuwe radio programma’s, Het plus-radio magazine en een vervolg op de 200 van toen nu uit de periode 1965-1974. Verder lezen…

Posted in Mededelingen | Leave a comment

NLdoet & Mobiele Studio

Zaterdag 10 maart 2018 was het weer NLdoet waarop vrijwilligers bij allerlei instellingen klusjes komen opknappen.

Na jaren van gebruik kon de studio van Plus+Radio wel een opknapbeurtje gebruiken. Vanuit de NLdoet organisatie stond er op deze zaterdag ochtend een ploeg van 12 mensen voor de deur die direct in de studio aan de slag gingen, met als gevolg een metamorfose aan kleuren en frisheid. Verder lezen…

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Men vraagt én Wij draaien

Vandaag, zaterdag 27 jan 2018, hebben we weer een mooie uitzending gemaakt. Veel bezoekers en veel verzoekjes (25 stuks) vanuit de Brasserie van Drieën-Huysen Zuid.

We gaan dit vaker doen, de eerst volgende keer is op zaterdag 10 februari 2018. U treft ons dan vanaf 14:00 uur in de Brasserie van Drieën-Huysen Zuid. Voor dit maar ook alle andere Men Vraagt en Wij draaien programma’s, op maandagavond om 20:00 uur, kunt u verzoekjes aanvragen op 010-474 3636, het programma is de hele week te beluisteren op www.plusradio.nl en via de kabelkrant schermen in het Zonnehuis en Drieën-Huysen.

Ook de volgende data kunt u vrijhouden om bij dit Plus-Radio programma aanwezig te zijn:
Zaterdag 10 Maart (NL Doet)
Zaterdag 7 April
Zaterdag 5 Mei
Zaterdag 2 Juni

Op www.plus-radio.nl, onder het tabje Media kunt u foto’s vinden van Plus-Radio activiteiten.

Posted in Mededelingen | Leave a comment