Herdenken – Vieren

Herdenken
Bij Plus-Radio herdenken we het oorlogsgeweld op 4 mei,
middels een bijdrage van W. Benard over Anne Frank. Om 20:00 uur de 2 minuten stil zijn en daarna het verhaal van de neergestorte bommenwerper in de polder bij Drieën-Huysen. Een gedenk teken hiervan vindt u in het nabij gelegen park vlakbij Drieën-Huysen. Het verhaal wordt u verteld door Hans v Ekelenburg. Foto van propellor Lancaster bommenwerper Museum Schokland.

Vieren
Onze vrijheid vieren we op 5 mei met alle bewoners van Drieën-Huysen Zuid, Noord en Aanleun woningen. Ook buren en andere bezoekers zijn welkom vanaf 14:00 uur in de brasserie van Drieën-Huysen zuid aan de Graaf Walramlaan 100 te Vlaardingen.

Alvast voor uw agenda, op zaterdag 11 mei, om 10:30 uur zijn we weer in de brasserie van Het Zonnehuis aan de Dillenburg singel in Vlaardingen met “Men vraagt & Wij draaien.

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Vrijheid

Op zondag 5 mei bent u van harte welkom in de brasserie van Drieën-Huysen zuid aan de Graaf Walramlaan 100 in Vlaardingen voor een speciale bevrijdings “Men vraagt en Wij draaien”.

Op zaterdag 11 mei treft ons om 10:30 uur weer in de brasserie van Het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel in Vlaardingen met muziek op verzoek, ook daar met “Men vraagt en Wij draaien”.

Op vrijdag 17 mei zijn we te gast bij een herdenking van het Vlaardingse visserij verleden.

Als we even terug kijken dan kunnen we zeggen dat de Lente markt van 13 april zeer geslaagd was en er driftig gesleuteld werd om de Plus-Radio studio up to date te maken én waren we, met de vereniging huisomroepen, te gast bij onze collega’s van Radio Tulipa TV in Amstelveen.
www.facebook.com/Plus-Radio-Vlaardingen

Spreekt u dit aan, via klik vrijwilligers, www.vlaardingen.nl/klik kunt u zich aanmelden en informatie verkrijgen. http://www.vlaardingen.nl/klik

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Lente

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Muzikaal Voorjaar

De lente nadert met rasse schreden en Plus-Radio zorgt ook dit voorjaar voor muziek en informatie via onze radio stream en op locatie.

Op zaterdag 6 april, vanaf 14:00 uur in de brasserie van Drieën-Huysen zuid
Men vraagt en wij Draaien.

Op zaterdag 13 april vanaf 10:00 uur op de lentemarkt in Het Zonnehuis aan de Dillenburgsingel in Vlaardingen. Natuurlijk is ook daar muziek op aanvraag mogelijk.

Eind maart werden we gastvrij ontvangen in de “Zoete Inval”, zaal van de Laurenburg. Daar werd Men vraagt en Wij draaien, volledig verzorgt door de bewoners van de Laurenburg.
Een registratie van dit programma hoort u op Dinsdag en Zaterdag avond om 20:00 uur.

Op zondag en maandag avond 14 & 15 April hoort u om 18:00 uur de geschiedenis van het onzinkbare geachte schip, De Titanic.

Begin april gaat de plus-radio studio op de schop waarbij we toch zoveel mogelijkl luister ongemak zullen proberen te voorkomen.

Heeft u muzikale wensen, scan dan de QR code, en laat ze ons weten.

Het Happy Hour hoort u elke Zaterdag om 17:00 en 22:00 uur, met Jaap, Peter, Ton en Rien

Posted in Mededelingen | Leave a comment