Een terugblik op 4-5 Mei

Deze dagen zijn we op 3 locatie’s, het Zonnehuis, Drieën-Huysen zuid en de Aanleun woningen bij Drieën-Huysen noord, actief geweest met ons verzoekplaten programma “Men vraagt & Wij draaien” én het was echt draaien want in het kader van 4-5 Mei brachten we een draaitafel en een stapel Langspeel platen mee, ook hiervan konden de aanwezigen een keuze maken, wat men dan ook graag en veel deed.
Voor hen die hier niet bij konden zijn werd de radio programmering aangepast.
De herdenking op 4 mei om 20:00 uur met daar omheen de herdenking en een documentaire van de in 1942 in Vlaardingen neer gestorte bommenwerper en op 5 mei, bevrijdings muziek in de “Oude Sien”.

Opnamen/foto’s van de verzoekplaten hoort/ziet u terug op de beeldkrant en website van plus radio.
www.plus-radio.nl of www.radioplus.nl

www.radioplus.nl

Posted in Mededelingen | Leave a comment

PLUS-RADIO Actief

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Een CD primeur én een muzikaal weekend.

Vrijdag 12 april, in de Rotterdamse Doelen, De presentatie van de nieuwe CD van Maaike den Dunnen getiteld Inner Space.
Met een interview met Maaike had plus radio de primeur van deze cd, U hoort het de komende dagen om 11:00 uur in een extra uur van het programma Jazz of the Brass. www.plus-radio.nl
meer Maaike op www.maaikedendunnen.com

Zaterdag 6 April was het +R team druk op locatie met het programma “Men Vraagt & Wij draaien. In de brasserieën van Het Zonnehuis en van Drieën-Huysen werd driftig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om muziek aan te vragen.

Natuurlijk komen we ook graag naar uw “Brasserie”.
studio@plus-radio.nl
U hoort “Men vraagt en Wij draaien” terug bij plus radio op zaterdag om 20:00 uur, Maandag om 10:00 & 20:00 uur.

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Drukke dagen

Zaterdag 23 maart verzorgde Plus-Radio het geluid bij de herdenking van de omgekomen bemanning van de Wellington bommenwerper welke in maart 1942 in Vlaardingen neerstorte. Meer hierover hoort u op 4 & 5 mei in de radio uitzendingen op www.plus-radio.nl
https://www.tracesofwar.nl/articles/1868/Crash-van-Wellington-Z1321-bij-Vlaardingen.htm

Maandag middag 25 maart, waren we te gast in de “Zoete Inval” van de Laurenburg, onderdeel van ZGVlaardingen, met ons verzoekplaten programma “Men vraagt & Wij draaien”. Mooi om te zien hoe mensen blij worden van muziek en wij bedanken deze mensen voor hun gastvrijheid.
https://www.zgvlaardingen.nl/Locaties/De-Laurenburg

Maandagavond 25 maart presenteerde Plus-Radio zich in het stadhuis aan de bestuursleden van de gemeente Vlaardingen. Een avond met mooie reacties en goede gespreken.
http://www.plus-radio.nl/plusradio/?page_id=14

Posted in Mededelingen | Leave a comment