Koffie tijd terug bij plus radio

In het verleden ging de tussendeur tussen studio en zaal open, zittend op een bank kon men bij het programma aanwezig zijn.
Het bankje is weg, maar de schuifdeur ging weer open, de mobiele studio werd in de zaal gezet, koffie geschonken, bezoek van bewoners. Al met al een gezellige en muzikale koffie tijd met Simon als gastheer en is zeker voor herhaling vatbaar.

Tevens waren we afgelopen maand te gast in de Brasseries van het Zonnehuis en Drieën-Huysen zuid met Men Vraagt en Wij Draaien.
Gastvrij werden we ook ontvangen in de Zoete Inval van de Laurenburg waar we samen met de bewoners ook een Men Vraagt en Wij Draaien verzorgden.

Ook in November kunt u ons vinden, op 4 November in de Brasserie van Drieën-Huysen zuid, op 11 November in de brasserie van het Zonnehuis en 20 November in de Laurenburg.

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Op Locatie.

Op donderdag 21 September togen Ton en Rien naar Inloophuis de Boei aan de Hoogstraat 168 in Vlaardingen om de muziek te verzorgen.

Daar kwam Robskaastour op bezoek om kaas te verkopen waarvan de opbrengst ten goede kwam aan Inloophuis de Boei.
Op het eind van de dag konden we terug kijken op een mooie dag met muziek, dans, gespreken en veel verkochte kazen.

Op dinsdag en zaterdag avond kunt u om 20:00 uur een registratie van deze dag terug horen op www.radioplus.nl en/of www.plus-radio.nl
Meer informatie over de Vlaardingse boei vindt u op:
www.devlaardingseboei.nl
Kennis maken met Robs kaastoer kan op: www.robskaastour.nl

In oktober treft u ons met het verzoekplaten programma “Men vraagt & Wij draaien” in:
De Laurenburg (het Zonnehuis) 2 Oktober om 14:00 uur
Brasserie van Drieën-Huysen zuid, 7 Oktober om 14:00 uur
Brasserie van het Zonnehuis, 14 Oktober om 10:30 uur

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Geweldige muzikale middagen

Dankzij Vlaardingen750 jaar kunnen veel mensen terug kijken op een geweldige muzikale middag. Zaterdag 19 augustus in het ontmoetingscentrum Marnix met een optreden van Ger Edwards en zaterdag 2 September in de Brasserie van Drieën-Huysen zuid met een optreden van Sandy Struys. Ook hier was Plus-Radio bij aanwezig met “de grabbelbak” en muziek op verzoek.

Mogelijk heeft u de registraties van deze programma’s gemist, de opnamen van de optredens zijn nog regelmatig te beluisteren bij plus-radio op vrijdag ochtend om 11:00 uur en zaterdag avond om 19:00 uur.

Op locatie verwelkomen we u graag op zaterdag ochtend 9 september om 10:30 uur, in de brasserie van het Zonnehuis, voor een nieuwe aflevering van “Men vraagt & Wij draaien”. Dan draaien we ook uw muziek op verzoek.

Posted in Mededelingen | Leave a comment

Op naar 2 September

Maar we blikken ook nog even terug op zaterdag 19 Augustus.
In het kader van Vlaardingen 750 jaar verzorgde Plus-Radio ism Stichting de Marnix aan de Marnixlaan 11 op zaterdag 19 Augustus een muzikale middag met, Men vraagt & Wij draaien een grabbelbox ,

en Ger Edwards www.ger-edwards.nl die eigen werk én Tribute van Benny Neyman kwam zingen.
Een geweldige middag die zeker voor herhaling vatbaar is.
Nog tot 2 september kunt u op dinsdag en zaterdag avond, om 20:00 uur, een registratie hiervan beluisteren bij plus radio.

Posted in Mededelingen | Leave a comment