Uitzendlocaties

41Zo doen we dat!Plus+Radio zendt uit binnen de gemeentegrenzen van Vlaardingen. Dit doet zij in een aantal zorgcentra in Vlaardingen. Zorggroepen ‘Zonnehuisgroep Vlaardingen’ en ‘Frankenlandgroep’ maken gebruik van onze diensten. Plus-Radio breidt haar bereik graag verder uit. Door de ontwikkeling van het internet is het mogelijk voor een zeer lage prijs een aansluiting met Plus+Radio op te zetten. Het enige wat nodig is, is een internetaansluiting, verbinding met de tv-kabel van het huis en een goed werkende computer. Indien gewenst is de programmering van Plus-Radio aan te passen aan de wens van de bewoners van het centrum.

Buiten de zorginstellingen is het natuurlijk mogelijk om naar Plus+Radio te luisteren, dit kan via het internet, aan de rechterzijde van elke pagina op de website van Plus+Radio staat een radio-player. Door erop te klikken kunt u los van de website naar de programmering luisteren.

Heeft u interesse gekregen voor Plus+Radio als woongroep, zorgcentrum of andere instelling? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Comments are closed.