Geweldige muzikale middagen

Dankzij Vlaardingen750 jaar kunnen veel mensen terug kijken op een geweldige muzikale middag. Zaterdag 19 augustus in het ontmoetingscentrum Marnix met een optreden van Ger Edwards en zaterdag 2 September in de Brasserie van Drieën-Huysen zuid met een optreden van Sandy Struys. Ook hier was Plus-Radio bij aanwezig met “de grabbelbak” en muziek op verzoek.

Mogelijk heeft u de registraties van deze programma’s gemist, de opnamen van de optredens zijn nog regelmatig te beluisteren bij plus-radio op vrijdag ochtend om 11:00 uur en zaterdag avond om 19:00 uur.

Op locatie verwelkomen we u graag op zaterdag ochtend 9 september om 10:30 uur, in de brasserie van het Zonnehuis, voor een nieuwe aflevering van “Men vraagt & Wij draaien”. Dan draaien we ook uw muziek op verzoek.

This entry was posted in Mededelingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.