Een terugblik

Het is vakantie tijd er zal bij plus radio ook wel niet zo veel gebeuren. Het tegendeel is echter waar. Op 15 mei waren we terug in het Zonnehuis, bij de Laurenburg, in zaal de Zoete Inval met Men vraagt & Wij draaien. Presentatie en muziek keus in dit programma werd volledig verzorgt door de bewoners zelf, wij verzorgden enkel de techniek.

9 juni waren we in de brasserie van het Zonnehuis en op 2 Juli en op 5 Augustus weer met Men vraagt & Wij draaien in de brasserie van Drieën-Huysen zuid.

Naast al die heerlijke muziek op locatie is er op de radio ook weer meer te genieten bij gekomen. Waren we op 1 Juli gestart met het Happy Hour, op 1 Augustus kwam daar Wonderful Land bij. Bert die dit programma maakt is te beluisteren op Dinsdag en Zaterdag ochtend om 11:00 uur.

www.facebook.com/Plus-Radio-Vlaardingen

http://www.radioplus.nl

This entry was posted in Mededelingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.