November – December Activiteiten Plus Radio

afgelopen 2 maanden waren het drukke weken voor de medewerkers van Plus-Radio & Kabelkrant, zomaar een opsomming die zeker niet compleet is:

Het hoogste punt van de Drieën-Huysen nieuwbouw werd bereikt, i.s.m het Zonnehuis videoteam waren de feestelijkheden live in zowel Drieën-Huysen als in het Zonnehuis mee te beleven.

Er was een drukbezochte medewerkers avond, een wintermarkt in het Zonnehuis, problemen met een kabelkrant, met een stapel lp’s en een platenspeler werd de 5de afdeling van Drieën-Huysen bezocht, ondertussen draaide de programmering 24/7 op radio en tv “gewoon” door, gelijktijdig werd er een mobiele studio gebouwd.
Een feestdagen programmering werd samengesteld en in gepland en tot slot zenden we 21 december de hele dag live uit van uit het Zonnehuis.

via het blauwe linkje hier aan de rechter zijde ( http://fb.me/1qFsPB8nN) of via www.plus-radio.nl\facebook, Tab Multimedia>Foto, vindt u de bij bovenstaande verhaal horende foto’s en plaatjes.  (o.a kerst en nieuwjaar programmering).

Veel kijk en luister plezier, mooie kerstdagen een een voorspoedig nieuwjaar U toegewenst door alle medewerkers van plus-radio & kabelkrant én vergeet niet uw favoriete muziek aan te vragen op 010 474 3636.

We zijn op zoek naar mensen die aan deze speciale manier van radio maken willen mee werken. We nodigen u daarvoor graag uit voor een informatief gesprek in onze studio.

  • -Rien Wervers-
  • studio@plus-radio.nldia011
This entry was posted in Mededelingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.