Radio – Actief

Zaterdag 2 juli was de dag van de “Men vraagt & Wij draaien” marathon.
‘S ochtends waren we al vroeg in het Zonnehuis waar we in de brasserie te gast waren. Daar was ook het videoteam aanwezig, er werd dus driftig met allerlei technische kreten gesmeten met als resultaat dat het verzoekplaten programma in het hele Zonnehuis te zien en te horen was.

Het was weer een ochtend met veel publiek en gevarieerde muziek, gepresenteerd door Lenie en Janneke. Techniek met de vernieuwde mobiele studio werd verzorgt door Arjen.

‘S middags waren we ook weer met het verzoekprogramma “Men vraagt & Wij draaien” te gast in de brasserie van Drieën-Huysen zuid. Ook daar veel publiek en gevarieerde muziek. Het programma werd mogelijk gemaakt door Marianne, Jaap en Sjors.

Aanvragen van deze programma’s waren op dinsdag avond opnieuw te beluisteren in het verzoekplaten programma. www.plus-radio.nl

Op woensdag 7 juli waren we muzikale noot tijdens de poffertjes middag voor de bewoners van Drieën-Huysen noord-zorg. Het was een muzikale middag in de binnentuin met vooral veel en lekkere poffertjes.

https://www.facebook.com/Plus-Radio-Vlaardingen

Op bovenstaande link vindt u meer foto’s van genoemde activiteiten.

This entry was posted in Mededelingen. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.