de Feestdagen bij Plus-Radio

Juist met de feestdagen is Plus-Radio er met extra programma’s. Met de Kerstdagen, tijdens de Jaarwisseling, maar ook tussen deze twee feestelijke piek momenten in hebben we wat leuke items voor u. Via de download knopjes kun u diverse muzieklijstjes ophalen. In de verzoekplaten programma’s van 21 en 28 december hoort u naast verzoeken ook wensen. Uw wens en verzoekplaat kunt u tijdens deze programma’s kenbaar maken op 010 -426 0000.

De medewerkers van Plus Radio wensen u heerlijke kerstdagen en een prachtig nieuwjaar.

www.radioplus.nl https://www.facebook.com/Plus-Radio-Vlaardingen www.plus-radio.nl
This entry was posted in Mededelingen. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.