Burendag en Brandersfeest Zaterdag 28 september 2019

In samenspraak met de bewoners van de Drieën-Huysen aanleun woningen aan de Willem de Zwijgerlaan te Vlaardingen vierden we gezamenlijk op zaterdag 28 September 2019 de landelijke “Burendag”. Met dank aan de Woningstichting Samenwerking Vlaardingen, de plaatselijke buurt Super, de bewoners en medewerkers van Plus-Radio. Het werd een muzikale middag waar iedereen met plezier op terug kijkt.

De Brandersfeesten in Schiedam op zaterdag 28 September 2019.
In samenwerking met de Zieken Omroep Schiedam (www.ZOSradio.nl) verzorgde Plus-Radio de hele dag verslag van dit feestelijk gebeuren. Verslaglegging was te volgen via de stream van Zosradio, Plus-radio http://www.radioplus.nl en via het kabelnet van Schiedam op 99.0 Mhz. http://www.zosradio.nl

Op zaterdag 5 Oktober kunt zo ook de feestelijkheden van de Furiade in Maassluis volgen.

This entry was posted in Mededelingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.