NLdoet & Mobiele Studio

Zaterdag 10 maart 2018 was het weer NLdoet waarop vrijwilligers bij allerlei instellingen klusjes komen opknappen.

Na jaren van gebruik kon de studio van Plus+Radio wel een opknapbeurtje gebruiken. Vanuit de NLdoet organisatie stond er op deze zaterdag ochtend een ploeg van 12 mensen voor de deur die direct in de studio aan de slag gingen, met als gevolg een metamorfose aan kleuren en frisheid.

Natuurlijk moet het eerst een rommeltje worden, maar daarna heb je ook wat! Binnen en buiten werd geschilderd, er werd driftig gezaagd o.a planken voor de nieuwe vitrine kast, LP’s lagen her en der verspreid om planken in de platenkast te kunnen vervangen.
Tijd om te lunchen was er gelukkig ook.
Maar….Waar was die in aanbouw zijde mobiele studio?

De mobiele studio is zover klaar dat deze voor de eerste keer werd ingezet voor het programma “Men Vraagt & Wij Draaien”, waarmee ondanks alle eerder genoemde werkzaamheden gewoon om 14:00 uur in de Brasserie van Drieën-Huysen Zuid werd gestart. Het werd weer een muzikale top middag met veel verzoekjes uit het huis, een ballenbak met paaseieren, én een perfect functionerende mobiele studio.

Volgend jaar doen we weer mee met NLdoet! Op het volgende verzoekplaten programma hoeven we niet zo lang te wachten, deze staat gepland op zaterdag 7 april,
zelfde tijd, plaats én de zelfde zender… Plus+Radio.

We willen via deze weg alle vrijwilligers bedanken voor hun grote inzet! Het resultaat mag er zijn.

Voor meer foto’s van deze dag kan je hier vinden!

Het verzoekplaten kunt u terug luisteren op maandag en dinsdag ochtend om 10:00 uur en op zondag middag om 15:00 uur op www.plus-radio.nl

Reageren, verzoekjes, Bel: 010 474 3636

This entry was posted in Mededelingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.