De feestdagen programma’s bij Plus-Radio

Alle feestdagen van de afgelopen weken vielen samen met de corona crisis. De studio van uw huisomroep Plus-Radio, gevestigd in Drieën-Huysen was onbereikbaar, buiten de reguliere uitzendingen kwamen alle locatie uitzendingen stil te liggen. Dit zou betekenen dat alle, al dan niet op locatie, feestdagen programma’s niet door konden gaan.

Met enig technisch kunst en vliegwerk, werden op locatie’s in Vlaardingen en Deventer kamers en keukentafels omgebouwd tot mini studio’s, aan elkaar gekoppeld, en konden we met elkaar tijdens de paasdagen, Koningsdag, 5 Mei, Hemelvaartdag en op 2de pinksterdag Live onze feestdagen programma’s presenteren.

Luisteraars reageerden hier zeer positief op en belden regelmatig in op de uitzendingen, waar we naast muziek ook informatieve onderwerpen behandelden.

Alle dagen waren/zijn we middels, laptop, telefoon, tablet via het internet te beluisteren en te bekijken via onze kabelkrant op www.radioplus.nl en www.plus-radio.nl

Op 2de Pinksterdag waren we dankzij de Ziekenomroep van Schiedam,
www.ZOSradio.nl, ook te beluisteren op de kabel van Schiedam en in de regio via ZOSradio DAB+.

Wat we misten, was ons publiek in Drieën-Huysen, Zonnehuis, Adriaan Pauw en Laurenburg. Het wordt een uitdaging, maar we hopen toch zo snel mogelijk voor deze mensen op locatie weer programma te komen maken.

Muziek aanvragen, luister reacties, of onderwerpen aandragen voor het Plus Radio Magazine, het kan allemaal op studio@plus-radio.nl en/of

010 – 474 3636 https://www.facebook.com/Plus-Radio-Vlaardingen

This entry was posted in Mededelingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.