Plus Radio, de muziek van Toen, met de Techniek van Nu!

U w muzikale Paas weekend begint al op vrijdag avond om 23:00 uur, op zaterdag de mooiste van toen en de nieuwste in de Hollandse 20. Op 1ste Paasdag, 14:00 – 16:00 uur “Gouden Eieren”. Laat u verrassen door beeld en geluid op www.radioplus.nl Uw gouden muzikale klanken kunt u nu al aanvragen op studio@plus-radio.nl . Dinsdag en Woensdag het “Plus Radio Magazine”, bijzonder omdat het niet in de studio opgenomen is, maar toch goed klinkt. Op de “Hollandse Nieuwe” van mei moeten we nog even wachten, maar ook in deze April maand kunt u er nog een paar mooie verwachten. We wensen U veel luister plezier!

This entry was posted in Mededelingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.