Furiade 2019

Op zaterdag 5 Oktober was Plus-Radio samen met ZOS radio weer aanwezig bij de Furiade. Ook de 40ste editie was een doorslaand succes. Hoewel het fris was waren er heel veel mensen op de been. De haven lag vol met schepen met uiteraard hoofdrolspeler “de Furie”. Na een spetterende opening op vrijdagavond, was het zaterdag gelukkig droog. Burgemeester van Maassluis en de Voorzitter van de Furiade kwamen al vroeg in de ochtend langs voor een gesprekje. De rest van de dag was het aan onze reporters, in een co-productie, verzorgde Plus-Radio samen met ZOS radio live vanaf de Furiade, sfeer impressies en mooie beelden. Als U er niet bij kon zijn, kijk dan nog even mee via:

https://www.youtube.com/watch?v=Yy8W1ouYnhk
https://twitter.com/PlusRadiotv

Het was allemaal te beluisteren op www.plus-radio.nl en www.zosradio.nl

This entry was posted in Mededelingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.