Tijd voor een Feestje

Op zaterdagmiddag 1 juni en maandagmiddag 3 juni waren de medewerkers van plus-radio weer op pad met “Men vraagt & Wij draaien. Het waren feestelijke uren in de brasserie van Drieën-Huysen, met een spontaan familie koor en heel veel muziek op verzoek.

Maar ook in de Laurenburg vierden we een leuk feestje met de bewoners . Hapje, drankje, beetje freaken met radio apparatuur, en vooral véél vétte muziek!! Iedereen ging uit de bol en aan de rol. Stilzitten was geen optie. We komen graag nog eens terug.

Dinsdagmiddag 11 juni zijn we op het Vriendenplein van
Drieën-Huysen. We gaan voor nóg een feestje.

This entry was posted in Mededelingen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tijd voor een Feestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.