Reportage Rolstoel vierdaagse 21 juli 2017

Rolstoel Vierdaagse 2017
Zonnehuisgroep Vlaardingen

Voorgaande jaren maakten het video team van het het Zonnehuis en Plus-Radio, huisomroep van de Zonnehuis groep, los van elkaar beeld en geluid opnamen. Dit jaar werd besloten om de krachten te bundelen en de thuis blijvers beeld en geluid aan te bieden op de kabelkranten van het Zonnehuis en Drieën-Huysen.

Dat was iets makkelijker gezegd dan gedaan, na weken van voorbereiding, testen en uit proberen was het op vrijdag 21 juli 2017 dan zover, op de finale dag werd alles ingezet om het doel te bereiken, n.l live beelden op tv’s in Drieën-Huysen en het Zonnehuis.

Al vroeg werd begonnen met het opbouwen van de aparatuur en wie dacht dat beeld en geluid draadloos was, die komt bedrogen uit.
vele meters kabel en draadverbindingen werden uitgelegd.

Met als doel een “tour de france achtige” sfeer te creëren.
camera beelden van het parcour moesten van uit een studio van commetaar voorzien worden en dit diende gemixt te worden met live beelden en verslagen van af het wandel parcour.
De finale locatie, naast de laurenburg, en de live uitzending diende van muziek voorzien te worden.
IMG_9686
Na het uitrollen van de kabels volgde het aansluiten op de aparatuur, koffie en na de laatste instructies, gingen we los.

Problemen met de uitzending waren er niet, hier en daar een uitdaging, dat dan weer wel.

Na afloop konden we zeggen dat we met bescheiden middelen toch best wat unieks gerealiseerd hebben en een geslaagde ondersteuning aan een mooie activiteit hebben geleverd.
vierdaagse beeld
Van de rolstoel vierdaagse zijn vele foto’s gemaakt, die zijn binnenkort te zien op de kabelkranten van Het Zonnehuis en Drieën-Huysen. Een video mix van alle film opnamen zullen te zien zijn op het videokanaal van het Zonnehuis.

Hier foto’s van het Video team en Plus-Radio tijdens deze activiteit.
www.plus-radio.nl > tab MultiMedia
www.plus-radio\facebook

– Rien Wervers –

This entry was posted in Mededelingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *