Opening Tentoonstelling

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

Op zaterdagochtend 23 januari is de tentoonstelling “50 jaar Huisomroep in Vlaardingen van Plus-Radio officieel geopend door Arjen von Henning, voorzitter van Plus-Radio, met aan zijn zijde Lenie Blaauw, voor wie dit jaar ook persoonlijk best als een jubileumjaar gezien mag worden, als medewerkster van zo’n beetje het eerste uur.

Het was gezellig druk tijdens de opening waarbij, naast bewoners van Het Zonnehuis en een groep frequente bezoekers van de tentoonstellingsruimte, ook een groot aantal medewerkers en oud medewerkers van Plus-Radio aanwezig waren.

Er was direct bij na de opening al veel interesse in de tentoongestelde apparatuur, gelukkig waren er voldoende technici aanwezig om hierover uitleg te geven.
Daarbij is er voorzien in duidelijke kaartjes met uitleg over de apparatuur zodat men altijd kan lezen waarvoor deze werd gebruikt.

 

De Tentoonstelling in Het Zonnehuis duurt nog tot en met 28 februari 2016 en is vrij toegankelijk. Het bezoekadres is aan de Dillenburgsingel 5, U bent van harte welkom!

 

 

This entry was posted in Mededelingen. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.